Ledig stilling

Vilteksperten søker produksjonsleder til produksjonsplanlegging og produktutvikling

Vilteksperten as er en kjøttforedlingsbedrift med betydelige ambisjoner om vekst og utvikling. Produksjonsanlegget er nettopp utbygd og fornyet med nye produksjonslokaler. Vi har fokus på høy kvalitet i alle ledd. Vilteksperten utvikler egne produkter for dagligvare og storkjøkkenmarkedet. Det er også en betydelig leieproduksjon for Nortura, elgjegere og produsenter av lokalmat fra hele Trøndelag. Vi er i tillegg en stor leverandør av bearbeidede produkter til Fjordkjøkken as. For å utvikle bedriften og bli bedre på produksjon, søker vi etter en produksjonsleder i en nyopprettet stilling. Bedriften har 7-8 ansatte på heltid, men sysselsetter over 20 personer i en travel høstsesong.

Arbeidsoppgaver:
Hovedansvaret for produksjonsplanlegging og produktutvikling, og i tillegg ha ansvaret for bedriftens kvalitetssystem. Hovedansvar for bemanning og disponering av disse i henhold til behov og sesong. Produksjonsleder vil også være sentral i forbindelse med for- og etterkalkyler for produksjoner. Roller knyttet til direkte forhandlinger og kontakt med våre samarbeidspartnere for leieproduksjon er også en del av arbeidsoppgavene. Produksjonsleder rapporterer til daglig leder.

Egenskaper
Personen vi søker må ha evne til å samarbeide godt både internt i bedriften og eksternt med leverandører, kunder og samarbeidspartnere. Du må kunne håndtere mange og ulike produksjoner på samme tid.  Det å delegere oppgaver og formidle kunnskap vil også være viktig.

Kvalifikasjoner
Kunnskap om økonomi som grunnlag for kalkyler og analyser, samt kunnskap om kvalitetsledelse og styring er viktig i  jobben Har du erfaring med utvikling av logistikk- og produksjonssystemer er det en fordel. Du må ha stor gjennomføringskraft og ikke være redd for å ta egne beslutninger. Vi ønsker at du har kunnskap til å bidra til produktutvikling i en vekstbedrift og at du er en fleksibel person.

Vi tilbyr:
Konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale. Et godt arbeidsmiljø med gode medarbeidere. Muligheter for spennende og utviklende arbeidsoppgaver

Stilling: 100 % fast

Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes

Arbeidssted: Binde, Steinkjer kommune

Søknadsfrist: 23. mai 2018

Har du spørsmål ang stillingen så ta kontakt med Daglig leder Harry Dyrstad på telefon 91371850 eller styreleder Jon Olav Veie tlf 95870275

Søk på stillingen her!